Menneet tapahtumat

Seuran perinteiset pikkujoulut

Volter Kilven Seuran perinteistä pikkujoulua vietettiin viime vuonna lauantaina 10.12.2016 klo 15 alkaen Saksalaisessa Kirjastossa. Samalla juhlistettiin Volter Kilven syntymäpäivää, joka on virallisesti 12.12. Iltapäivän ohjelmassa oli katsaus seuran toimintaan, Timo Sarvilinnan joulujuttu ”Miksi tonttu ei vaan saa unta”, sekä tietysti seurustelua ja iloista yhdessäoloa pikkujoulun hengessä. Tarjolla oli jouluglögiä ja pientä suolaista. Volter Kilven syntymäpäivän kunniaksi nautittiin tietysti kakkukahvit.

Seuran kulttuurimatka Slovenian Ruusurivieralle

Vuoden 2016 kulttuurimatkansa seuran jäsenet tekivät Slovenian Ruusurivieralle 18.-23.4.2016. Matkalle osallistui 31 seuran jäsentä. Menomatkalla tutustuttiin Ljubljanan kauniiseen historialliseen keskustaan, josta matka jatkui Adrianmeren rannikolle majapaikkaan Portoroziin. Päiväretkillä käytiin mm. Kroatian Rovinjissa ja Italian Triestessä, missä tutustuttiin mielenkiintoiseen Miramaren linnaan. Paluumatkalla poikettiin vielä Postojnan uskomattomassa tippukiviluolasto, Euroopan suurimmassa lajissaan. Matkanjärjestäjänä toimi tuttu Resviaria ja matkanjohtajana Aulikki Akaan-Penttilä.